Sadržaj:

Možete li staviti kišu X na dioptrijske naočare?
Možete li staviti kišu X na dioptrijske naočare?

Video: Možete li staviti kišu X na dioptrijske naočare?

Video: Možete li staviti kišu X na dioptrijske naočare?
Video: Iboode Anti Blue Light dioptrijske naočare za čitanje Unisex 2024, Septembar
Anonim

Zapravo, Kiša x je proizvod koji je posebno dizajniran za vjetrobranska stakla automobila kiša list sa stakla. S ovim, to olakšava za ti vidjeti po kišnom vremenu. Ako ti želite da se prijavite na svoj recept sigurnost naočare sočiva , to radi. S ovim, to olakšava za ti vidjeti po kišnom vremenu.

Pitanje je i možete li staviti kišu X na naočare?

Većina naočare bilo plastika ili staklo upotreba premazi poput antirefleksivnih, UV itd.; Kiša - X će uklonite te premaze! jer to će uklonite sve premaze, mogao oštetiti boju i na kraju bi učini plastiku dosadnom.

Može se postaviti i pitanje da li kiša X sprječava maglu? Upotreba Kiša - X Anti- Magla to sprečiti zamagljivanje pre nego što uopšte počne. Ova formula djeluje tako što se unutrašnje staklo i ogledala tretiraju premazom koji privlači vodu. To znači da se sakupljanje vlage na staklu brzo raspršuje i razrjeđuje, održavajući staklo čistim i magla -besplatno.

S obzirom na to, kako se naočare nose s kišom?

Postoji nekoliko mogućnosti za sprječavanje mokrog stakla

  1. Ne vozite po kiši. Ovo je apsolutno sigurno, ali ne rješava problem ako želite/trebate voziti.
  2. Ne nosite naočare po kiši.
  3. Nosite kacigu sa štitnikom.
  4. Koristite čaše sa hidrofobnim premazom.
  5. Za mokre utrke koristite kacigu MotoGP.

Mogu li se čaše smočiti?

NEMOJTE koristiti pljuvačku za to mokro vaša sočiva. Ovi proizvodi imati sastojci koji can oštećenja naočare sočiva i premazi, poput premaza protiv refleksije. NEMOJTE koristiti papirne ubruse, salvete, maramice ili toaletni papir za čišćenje leća. Ovo can izgrebite ili razmažite leće ili ih ostavite pune vlakana.

Preporučuje se: