Je li ilegalno prevoziti urin u automobilu?
Je li ilegalno prevoziti urin u automobilu?

Video: Je li ilegalno prevoziti urin u automobilu?

Video: Je li ilegalno prevoziti urin u automobilu?
Video: Arsen Hayrapetyan - Urin u Bardin 2024, Jun
Anonim

Prodaja ljudskog roda urin ili prodaju lažnih urin je nezakonito . Korišćenje sintetike urin je nezakonito . Dakle tvoj auto bi na kraju moglo dovesti do vaša hapšenje, da, i svakako je moglo dovesti the službenika za dobijanje a nalog kao što vam je spomenuo.

S tim u vezi, možete li imati problema ako nekome date urin?

Postoje pravne posljedice korištenja neko drugo urin , u zavisnosti od situacije. Ako je u pitanju test na drogu prema nalogu, na primjer iz probacijskih razloga, tada je nelegalan i can smatrati krivotvorenjem dokaza u nekim pravosudnim sistemima. To bi moglo dovesti i do opoziva uvjetnog otpusta za počinitelja.

Slično, možete li imati problema s upotrebom sintetičkog urina? Ideja je to klizanje sintetički urin umjesto vašeg vlastitog u šolju za uzorke - možda nakon Mileva Highvacation - znači možeš pobijediti test na drogu koji je potreban za dobijanje tog novog posla ili zadržavanje jedan ti imati. Neuspjeli testovi na droge, međutim, ostaju ozbiljan problem ne samo za kandidate za posao, već i za poslodavce.

Osim toga, je li pišanje sa strane autoceste ilegalno?

Pa čitao sam o tome i da jeste nezakonito . Možete biti optuženi za nepristojno izlaganje i oslobađanje biološkog oružja ili opasnosti. Dok parkirate strani kolovoza kada nije hitan slučaj naplaćuje se prekršajni promet.

Možete li se prepoznati po urinu?

Da, obično je moguće oporaviti dovoljno DNK iz ćelija koje su ubačene urin da izvrši test identiteta DNK od kakvu koriste forenzičari identifikovati pojedinci. Ovi testovi općenito uključuju test određivanja spola.

Preporučuje se: