Je li Milton isto što i izbjeljivač?
Je li Milton isto što i izbjeljivač?

Video: Je li Milton isto što i izbjeljivač?

Video: Je li Milton isto što i izbjeljivač?
Video: Dolazi razdoblje koje će biti vrlo bolan postupak pročišćenja za cijelo čovječanstvo 2024, Juli
Anonim

Milton's tečnost je (IIRC) vodonik peroksid izbjeljivač , a ne hlor izbjeljivač , tako da je sigurniji za upotrebu u sistemima za vodu itd (koristi se razrijeđen za sterilizaciju dječjih bočica između ostalog).

Osim toga, je li Milton izbjeljivač?

Milton Sterilizujuća tečnost je oblik izbjeljivač i sadrži 2%natrijum hipohlorita. Preporučuje se u odnosu na druge izbjeljivač formulacije jer ne sadrže boje ili parfeme, pa je manja vjerovatnoća da će izazvati peckanje ili iritaciju.

Potom se postavlja pitanje, zašto Milton miriše na izbjeljivač? I tablete za sterilizaciju i tečnost miris veoma snažno of hlor. Milton rekao mi je miris je nastaje jer rješenje razbija sve gadne stvari na bočicama vaše bebe. Da biste to mogli vidjeti (ili miris to) kao sigurnost da je vaša oprema za bebu je definitivno sterilno.

Takođe da znate da li je Milton sigurniji od izbeljivača?

Milton Tečnost za sterilizaciju. Ne trebate bebu u kući da biste je koristili Milton's sterilizatorska tečnost! Efikasan je protiv E. coli, Listeria, Salmonella, Shigella, Campylobacter, Rotavirus i Candida Albicans i mnogo toga sigurnije koristiti nego izbjeljivač jer nije otrovan!

Možete li koristiti Milton za odjeću?

Milton sterilizaciona tečnost can jednostavno se koristi kao sredstvo za uklanjanje mrlja stavi jedan dio Milton na tri dela kipuće vode u velikoj posudi za mešanje, potopiti dva sata, a zatim staviti u mašini za veš na mašini za pranje belog veša.

Preporučuje se: